úterý 26. listopadu 2013

Vánoce jak se patří aneb pozvánka na swingový galakoncert!

Také už začínáte pomalu ale jistě připravovat a kupovat vše potřebné na Vánoce? Stardust Melodies má pro vás jeden předvánoční hudební tip na krásný koncert, který se uskuteční 16. prosince od 20 hod ve velkém sále Městské knihovny v Praze. Nebude to ale jen tak obyčejný koncert...




Mladý swingový zpěvák Jan Smigmator si na svůj koncert pozval hned několik domácích hostů. Vedle Leony Machálkové a Lucie Černíkové nebude chybět ani kolegyně z rozhlasového pořadu Klub Evergreen, kterou je moje oblíbená vokalistka Dasha. Všechny účinkující bude doprovázet Swinging Trio a Bohemia Big Band!

Speciálním hostem koncertu bude jazzová legenda Ack van Rooyen, který za svou dlouholetou kariérou vystupoval s mnohými světoznámými jazzovými umělci jako byl například kanadský trumpetista a kapelník Maynard Ferguson, Bert Kaempfert a jeho orchestr nebo Clark Terry.

Vstupenky na koncert si můžete zakoupit na portále Ticketstream na tomto odkaze. A pozor! Lístky mizí rychle, takže si pospěšte a nepromarněte krásný swingový galakoncert, na kterém se doufám dočkáme také několika vánočních skladeb. Samozřejmě ve swingovém duchu. Jak jinak, protože Swing Is Back In Style!


Ack van Rooyen ve skladbě Round Midnight 

Žádné komentáře:

Okomentovat